Voor dringende oproep +32 473 71 52 82

Jacques tuinmachine

All categories

Bekijk ook

RTKn

KRESS
Robotmaaiers

Kress robotmaaier met draad KR136E
Kress robotmaaier met draad KR136E

Kress Robotmaaimachines met grensdraad Maximaliseer uw investering Conventionele robotmaaiers kunnen niet worden bijgesteld. Een Kress Mission wordt daarentegen continu bijgewerkt en geoptimaliseerd aan de hand van automatische software-updates, net als uw smartphone en computer.

Achter de schermen De maairobot is de materiële kant. Maar er gebeurt nog veel meer achter de schermen. Door het informaticabeheer naar de cloud te brengen, zijn de robots van Kress Mission in staat om dingen te doen die ondenkbaar zouden zijn met hun ingebouwde hardware.

Teamwork Uitzonderlijk grote gazons kunnen worden onderhouden door twee of meer Kress Mission robotmaaiers die perfect in harmonie met elkaar samenwerken. U beheert de vloot eenvoudig via de Kress app.

Dubbele messen met een maaibreedte van 35 cm zorgen voor aanzienlijk betere maaiprestaties

nieke aandrijving op de wielen voor nauwkeurig en stil maaien Gemakkelijk te reinigen voor IPX5 spatwaterbescherming Elektronisch hoogtebeheer van 30-60 mm via APP of display Geotrace - LTE module bestuurt uw maaier Zwevend maaidek egaliseert hobbelig terrein en beschermt messen tegen obstakels Laadaansluiting aan de zijkant voor gemakkelijk starten en schoon opsnijden naar het laadstation LCD-scherm

×

Pop Up Panel

Mission KR122E voor 1899 EUR i.p.v. 2199 EUR.

Kress zomer promo 1899,00 €

Voor 2000m² Zonder kabel kit!

Jacques Jos Tuinmachines

Groot-Gelmenlaan 21

3800 Sint-Truiden


TOP