Voor dringende oproep +32 473 71 52 82

Jacques tuinmachine

All categories

Bekijk ook

RTKn

KRESS
Robotmaaiers

Kress Commercial 60V Heggenschaar
Kress Commercial 60V Heggenschaar

Kress Commercial 60V 63 cm heggenschaar - Alleen gereedschap
Een echte commerciële snoerloze oplossing voor het snoeien van hagen. Ideaal voor professionals die op zoek zijn naar een krachtige, duurzame en lichtgewicht oplossing voor lange werktijden op de langste dagen dat uw hoveniersploeg heggen moet snoeien. De Kress KC200.9 heggenschaar, met een snijsnelheid van 3200 tpm en lasergesneden en geslepen messen, snijdt zich door uw heggenscharen heen. De door Kress gebouwde borstelloze motor levert een uitzonderlijk vermogen dat kan wedijveren met producten die op gas werken. Dankzij het revolutionaire accu- en oplaadsysteem hoeft u niet bang te zijn dat u te weinig vermogen hebt voor de langste heggen. IPX4 waterdichtheid zorgt ervoor dat het weer uw heggenscheren niet zal onderbreken.

Een snijsnelheid van 3200 tpm biedt de snijefficiëntie van een gasproduct voor het snoeien van overwoekerde heggen en andere uitdagende heggenrijen.
Een snijsnelheid van 3200 tpm biedt de snijefficiëntie van een gasproduct voor het snoeien van overwoekerde heggen en andere uitdagende heggenrijen. Het Kress 8-minuten CyberSystem heeft het productpotentieel volledig ontsloten tot 10x de levensduur van de batterij*, 2x het vermogen*, 8-minuten laadtijd* & nul uitvaltijd. Het wachten is voorbij, begin vandaag nog met uw overgang naar zero-emissie. * Tot 10x laad/ontlaad cycli vergeleken met 18650/21700 lithium-ion cellen *Tot 2x maximale kortstondige vermogensafgifte in vergelijking met 18650 lithium-ioncellen *Bij het opladen van 4 Ah of 11 Ah Kress commerciële batterijen met de KAC875 lader
Het ingebouwde LED-bedieningspaneel toont het energieniveau van de batterij en de beschikbare instelbare instellingen.Door Kress gebouwde borstelloze motoren leveren meer vermogen, een langere looptijd en een langere levensduur dan borstelmotoren.</>br>Ergonomisch, goed uitgebalanceerd en trillingsarm, voor comfortabel en langdurig werken zonder vermoeidheid.</>br>De multi-positie achterhandgreep zorgt voor ergonomisch trimmen in alle posities.</>br>Met een IPX4-waterdichtheid zijn er geen zorgen over het afwerken van de klus, zelfs niet op die natte dagen waarop de regen maar niet op lijkt te houden.

×

Pop Up Panel

Mission KR122E voor 1899 EUR i.p.v. 2199 EUR.

Kress zomer promo 1899,00 €

Voor 2000m² Zonder kabel kit!

Jacques Jos Tuinmachines

Groot-Gelmenlaan 21

3800 Sint-Truiden


TOP