Voor dringende oproep +32 473 71 52 82

Jacques tuinmachine

All categories

Bekijk ook

RTKn

KRESS
Robotmaaiers

Kress grasmaaier Kress/KC711
Kress grasmaaier Kress/KC711

Kress Commercial 60V 51 cm zelfrijdende grasmaaier - Alleen gereedschap KC711.9839.5 €excl.VAT1015.8 €incl.VAT De eerste echte snoerloze oplossing voor commercieel gebruik. De Kress loopmaaier maakt gas overbodig. Met een revolutionair accu- en oplaadsysteem hoeft u niet bang te zijn voor een tekort aan vermogen tijdens lange dagen tuinieren. De door Kress gebouwde borstelloze motor levert een uitzonderlijk vermogen voor mulchen, opzakken of zij-uitworp. Het ontwerp van het maaidek bevordert een buitengewone luchtstroom voor een ongekende maaikwaliteit. Met een versterkt stalen dek, IPX4 waterdichtheid, bescherming van de voorbumper, slijtplaat aan de trimzijde en rubberen banden is de Kress maaier opgewassen tegen de moeilijkheden die zich voordoen bij de dagelijkse tuinwerkzaamheden..

Het maximale koppel van 9,5 Nm stelt hoveniers in staat om uitdagende klussen zoals nat, diep en dicht gras aan te pakken.

Hoge maaisnelheid van 3300 tpm met een zelfrijdende snelheid tot 6,4 km/u stelt hoveniers in staat variabele maaiomstandigheden aan te pakken voor optimale efficiëntie.

De borstelloze motoren van Kress bieden meer vermogen, een langere looptijd en een langere levensduur dan borstelmotoren.

Een verbeterd luchtstroomdek en veelzijdige maaimessen zorgen voor uitstekende mulch- en opzakprestaties.

De voorbumperbescherming en de slijtplaat van het zijdek beschermen de maaier tegen schurende structuren tijdens gebruik en vervoer.

Het Kress 8-minuten CyberSystem heeft het productpotentieel volledig ontsloten tot 10x de levensduur van de batterij*, 2x het vermogen*, 8-minuten laadtijd* & nul uitvaltijd. Het wachten is voorbij, begin vandaag nog met uw overgang naar zero-emissie. * Tot 10x laad/ontlaad cycli vergeleken met 18650/21700 lithium-ion cellen *Tot 2x maximale kortstondige vermogensafgifte in vergelijking met 18650 lithium-ioncellen *Bij het opladen van 4 Ah of 11 Ah Kress commerciële batterijen met de KAC875 lader

Vier verschillende soorten messen zorgen voor de perfecte snede onder alle grassoorten en omstandigheden (Low Lift, Medium Lift, High Lift, & Gator blade)

De 88L opvangzak betekent minder tijd met legen en meer tijd met maaien.

Het ingebouwde LED-bedieningspaneel toont het batterijniveau en de beschikbare snijsnelheidsinstellingen De 2-punts hoogteverstelling maakt het mogelijk de maaihoogte eenvoudig aan te passen en de maaidekhoogte aan te passen voor bepaalde toepassingen.

De heavy-duty differentieelaandrijving zorgt voor uitzonderlijke duurzaamheid, terwijl de automatische koppeling een gemakkelijke overgang van zelfrijdend naar duwend gebruik mogelijk maakt.

×

Pop Up Panel

Mission KR122E voor 1899 EUR i.p.v. 2199 EUR.

Kress zomer promo 1899,00 €

Voor 2000m² Zonder kabel kit!

Jacques Jos Tuinmachines

Groot-Gelmenlaan 21

3800 Sint-Truiden


TOP