Service en kwaliteit is onze troef

Jacques Jos

Gereedschap

Verkoop en herstellingen van alle accu gereedschap  en electrisch gereedschap zoals; Boormachine, slijpschijven,hogedrukreinigers, haagscharen, grasmaaiers, boomzagen, snoeigereedschap,sproeimachie, enz...

Voor PROFESSIONEEL WERK

  • Een snoeivermogen voor takken met een doorsnede van max. 3 cm voor perfect insnoeien en afwerken. 
  • 4 snoeisnelheden om zich aan te passen aan de te snoeien houtsoort.
  • 3 in 1 minuut te verwisselen schaarbladen naar keuze
Image

Elektrische snoeischaren voor de boomkwekerij om veilig in de hoogte te kunnen werken

Met de krachtige en lichte snoeischaren C35 en C45 verloopt het snoeien van olijfbomen sneller en veiliger. Het nieuwe snijbeveiligingssysteem Activ’Security, gepatenteerd door PELLENC, stopt het mes onmiddellijk bij contact met uw hand, met of zonder PELLENC-handschoen. Bij elke diameter of hardheid van het te snoeien hout is efficiëntie verzekerd dankzij een zeer hoogwaardige snijkop die beschikbaar is voor 2 diameters: 35 mm (model C35) of 45 mm (model C45). De scharen zijn eenvoudig te bevestigen op een van de 3 PELLENC stelen en bieden maximale nauwkeurigheid en comfort tot 4 meter hoogte.
Image

De Ariens Zenith E, ‘s werelds eerste professionele elektrische zitmaaier met accu snelwisselsysteem.

Image
Image

Doorslijpmachine 355mm 2x 40Vmax. CE001G

GEBRUIKERSVOORDELEN: Geschikt voor het slijpen in metaal met een doorslijpschijf of steen en beton met behulp van een diamantschijf. Elektrische motorrem verhoogt de veiligheid en de productiviteit. De AFT functie schakelt de motor onmiddellijk uit wanneer de schijf plots blokkeert. Soft start: verhoogt het comfort en de veiligheid door een zachte start zonder schokken. XPT (eXtreme Protection technology): diverse constructiedetails staan garant voor de beste stof- en waterbestendigheid op de markt. Wordt geleverd zonder accu's noch lader. Zo kan u op een prijsbewuste wijze uw Makita machinepark uitbreiden.

Client 1
Client 2
Client 3
Client 4